PIIRIN KEVÄTKOKOUS

Piirin kevätkokous pidetään Lapualla Kristillisellä opistolla torstaina 19.4.2018 klo 18.00 kahvit klo 17.30. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Osoite Siiriläntie 11-13 62100 Lapua. SVK:sta tulevat kertomaan Markku Marttinen ja Olli Saari tämän hetken polttavia aiheita ja missä järjestö menee tällä hetkellä. Tervetuloa kuuntelemaan ja samalla kevätkokoukseen.

PS. Muistakaa SM- mitalistit tulla noutamaan lakaatit kokoukseen.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>