SÄÄNTÖ AKKUKAIRAN KÄYTTÖÖN

Hallitus päätti Timo Rinta-Jaskarin esityksestä tehdä säännön akkuporakoneen käytöstä kilpailuissa. Kaikki akkukairan käyttäjät saavat laittaa akun kiinni vasta ensimmäistä reikää tehdessä ja akku pitää olla poissa, kun viimeinen reikä on tehty, ennen kilpailun päättymistä. Tämä tuo turvallisuutta siirtymiin ja lähtöä odotellessa, ettei satu onnettomuuksia.                                                                                    Toivotaan , että kaikki kilpailujen pitäjät käyttäisivät tätä sääntöä kilpailuissaan, että siitä tulisi hyvä tapa.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>