Tiedote kisojen järjestäjille

Pohjanmaan vapaa-ajankalastajapiirin kilpailutoimikunta on ollut yhteydessä Aluehallintovirastoon pilkkikilpailujen järjestämiseen liittyvien epäselvyyksien vuoksi. 

AVI:sta tullut vastaus oli selkeä: “Aluehallintovirastojen määräykset kokoontumisrajoituksista koskevat yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Onkikilpailut katsotaan olevan yleisötilaisuus, joten aluehallintoviraston määräyksiä täytyy noudattaa.”

Ajalla 1.5-16.5.2021 kokoontumisrajoitus on 20 henkilöä Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Keski-Pohjanmaan alueella on voimassa 50 hengen rajoitus. Tältä ajalta peruttuja ovat onkikuninkuuscupin kisat ja piirinmestaruuskisat, kehotamme seuroja noudattamaan kokoontumisrajoituksia omissa tapahtumissaan.

https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *