Tiedote pilkkikisojen järjestäjille

Pohjanmaan vapaa-ajankalastajapiirin kilpailutoimikunta on ollut yhteydessä Aluehallintovirastoon pilkkikilpailujen järjestämiseen liittyvien epäselvyyksien vuoksi. 

AVI:sta tullut vastaus oli selkeä: “Aluehallintovirastojen määräykset kokoontumisrajoituksista koskevat yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Pilkkikilpailut katsotaan olevan yleisötilaisuus, joten aluehallintoviraston määräyksiä täytyy noudattaa.”

Ajalla 22.12.2020-8.2.2021 kokoontumisrajoitus on 10 henkilöä. Tältä ajalta peruttuja ovat pilkkikuninkuuscupin kisat ja piirinmestaruuskisat, kehotamme seuroja noudattamaan kokoontumisrajoituksia omissa tapahtumissaan.

https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *