Ilmoittautuminen nuorten toimintakisan sm-kilpailuun

Nyt on aika ilmoittautua mukaan nuorten SM-Toimintakilpailuun! Täytä linkissä oleva lomake 1.8.2021 mennessä, nuoriso- ja perhetoimikunta tekee päätöksen joukkueista ilmoittautumisajan suljettua. https://forms.gle/PYjf6scUb11TbLzv5 tarvittaessa lisätietoja Heidiltä heidi.pernu@vapaa-ajankalastaja.fi

SM-toimintakilpailu järjestetään Alavudella Töysän Hakojärvellä (Isosaari) 28.-29.8.2021, paikallevoi saapua jo perjantai-iltana. Joukkueilla on mahdollisuus sisämajoitukseen tai omatoimiseentelttamajoitukseen pihapiirissä. Järjestelyistä vastaavat Pohjanmaan vapaa-ajankalastajat sekäkeskusjärjestö. Kisaan kuuluu monipuolisia kalastukseen ja luontoon liittyviä tehtäviä kolmihenkisillenuorisojoukkueille. Lisäksi joukkue tarvitsee yhden täysi-ikäisen huoltajan. Jokainen Vapaa-ajankalastajapiiri voi lähettää kaksi (2) joukkuetta ja hallitseva mestaripiiri kolme (3) joukkuetta.Säännöt löytyvät netistä https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/kilpailut/

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *