Vaikuta vesienhoidon toteutukseen

Vesienhoidon toteutukseen ehtii vielä vaikuttaa. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä kuuleminen on jo loppusuoralla. Kaikki Suomen kansalaiset voivat kommentoida alueellisten vesienhoitosuunnitelmien työsuunnitelmia ja aikatauluja sekä niissä esitettyjä vesienhoidon keskeisiä kysymyksiä 15.6.-17.12.2012.

Palautetta antamalla voi vaikuttaa esimerkiksi siihen, missä laajuudessa vesien tilaan vaikuttavat toiminnot ja ongelmat otetaan jatkosuunnittelussa huomioon sekä tuoda omia näkökantoja ja mielipiteitä suunnittelijoiden tietoon.

Kommentoinnin kohteena oleva asiakirja
Palautetta voi antaa webropol kyselyn kautta

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *