Pilkin maajoukkuekarsinta

Joensuussa pidetään maajoukkuekarsinta 23.3.2013.                                                 Lähtijöiden nimet seuroittain 15.3.2013 mennessä Timo Rinta-Jaskarille.              timo.rinta-jaskari@netikka.fi  Todennäköisesti kaikki halukkaat pääsevät kisailemaan Joensuuhun.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Pilkin maajoukkuekarsinta

  1. Timo Rinta-Jaskari sanoo:

    Vain kaksi pilkkijää ilmoittautui ennakkoon, paikanpäällä vielä ehtii. Timo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>