Silvo Tuomela

Piirin pitkäaikainen sihteeri Silvo Tuomela nukkui 10.1.2015 pois keskuudestamme. Silvo toimi piirin viimeisenä sihteerinä, kun piiri oli vielä Etelä-Pohjanmaan kalamiespiirinä. Pohjanmaan Vapaa-ajankalastajapiiri ry perustettiin 2005 ja Silvo toimi tässä perustettavassa uudessa piirissä sihteerinä vuoteen 2010. Silvo tunnetaan melkein paremmin vielä opettajana ja nimenomaan kalankäsittelyn ja kalaruokien valmistuksen opettajana. Suuri joukko ystäviä jää suremaan Silvoa.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>