SM Pronssia piirin joukkueelle toimintakilpailusta

SM toimintakilpailussa piirin joukkue sijoittui pronssille! Hieno saavutus ensikertalaisille kymmenen joukkueen joukosta. Joukkueessa edustivat Lauri Heikkilä, Luka Toivonen ja Aatu Koliini, kaikki ovat Lakeuden urheilukalastajien jäseniä. Kilpailu koostui kuudesta eri osasta, taitoviestistä (onkilaitteen rakentaminen, kalastaminen ja kalan perkaus), onkiviestistä, lajintunnistuksesta, tietokilpailusta, castingista ja vielä järjestäjän keksimänä tehtävänä oli risukeittimellä veden kiehumaan saaminen. Erityisen hyvin pojat pärjäsivät taitoviestissä, castingissa ja lajintunnistuksessa, josta tuli osakilpailuvoitto. Joukkueenjohtajallekin tämä oli hieno kokemus. Ensi vuonna uudestaan, toivottavasti kahden joukkueen voimin!

Kategoria(t): Nuorisotapahtuma, Toimikunnat, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *