Kalastuksenvalvonta

Kalastuksen valvontapykälät muuttuvat 1.4. alkaen. Valvojilta edellytetään jatkossa kalastuksenvalvojan tutkintoa, joka tulee suorittaa syyskuun loppuun mennessä.

SVK järjestää vanhoille ja uusille kalastuksenvalvojille koulutuksen sekä valvojan tutkinnon siirtymäajan puitteissa. Koulutus järjestetään Pirkanmaalla yhteistilaisuutena Hämeen, Lounais-Suomen ja Pohjanmaan piirien kesken. Koulutuksen ajankohta on toistaiseksi avoin, koska koulutuksen ja kokeen järjestäminen ei ole toistaiseksi mahdollista. Asiasta tiedotetaan myöhemmin kevään aikana ja seurakirjeessä sekä SVK:n kotisivuilla www.vapaa-ajankalastaja.fi

Lisätiedustelut
kalatalouskonsulentti Janne Rautanen p. 0400 946968
janne.rautanen(at)vapaa-ajankalastaja.fi

Kategoria(t): Koulutus Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *