Pohjanmaan Vapaa-ajankalastajapiiri tiedottaa

Sihteerin yhteystiedot

Aloitin tammikuun alusta piirin sihteerinä, kun pitkäaikainen sihteerimme Veli-Matti Mäenpää siirtyi piirin puheenjohtajaksi. Tästä aiheutuu hieman muutoksia mm. yhteystiedoissa. Tässä sihteerin yhteystiedot, ensisijaisesti toivon teidän olevan yhteydessä sähköpostitse, sillä epäsäännöllisten työaikojeni vuoksi en aina ole puhelimitse tavoitettavissa, myös esimerkiksi Whatsapp -viestiä voi minulle tarvittaessa laittaa. 

Heidi Pernu

sähköposti: pohjanmaanvapaaajankalastajat@gmail.com, puhelin 044 355 4109

Huomioikaa myös että aiemmin käytössä ollut pohjanmaanvapaaajankalastajapiiri@netikka.fi poistuu käytöstä vuoden 2024 aikana, Veli-Matin tavoittaa hänen omasta sähköpostistaan v-m.m@netti.fi

Seurayhteystietojen puutteet

Seurojen yhteystiedoissa on paljon puutoksia, sekä vanhentuneita tietoja. Pyydänkin että tarkistaisitte oman seuranne tiedot piirin sivuilta www.povapi.com tai tämän vuoden toimintakalenterista ja tekisitte niihin mahdolliset korjaukset käyttämällä piirin sivuilta löytyvää lomaketta. Samalla voitte ilmoittaa myös käytössä olevan jäsenliittymislomakkeen. On erittäin tärkeää, että seuran yhteystiedot ovat ajan tasalla. Erityisesti jokaiselle seuralle tulisi löytyä toimiva sähköpostiosoite, sillä nykyään piirin sekä SVK:n tiedotus on pääasiassa sähköisessä muodossa. Tässä vielä linkki lomakkeeseen: https://www.povapi.com/?page_id=2788

Kilpailut ja tapahtumat

Piirinmestaruus- ja cupkisojen järjestäjien tulee ottaa kuvat sijoittuneista ja lähettää ne tulosten mukana kilpailutoimikunnan puheenjohtajalle  timo.rinta-jaskari@netikka.fi ja kilpailutoimikunnan sihteerille  jukka.vahamaki@netikka.fi


Piirin sihteeri jakaa mielellään mainoksia ja kuvia seurojen järjestämistä tapahtumista ja kilpailuista piirin Facebook -sivuilla. Voitte joko tägätä piirin Facebook-sivun julkaisuunne tai lähettää aineiston sähköpostilla pohjanmaanvapaaajankalastajat@gmail.com

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *